Iğdır Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 9 Nisan 2018

Iğdır Üniversitesi, 9 Nisan 2018 akademik personel alımı için ilan verdi. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları haberimizde...

Iğdır Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 9 Nisan 2018
09 Nisan 2018 Pazartesi 15:06

9 Nisan 2018 akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Iğdır Üniversitesi'de bulunuyor. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayların yer aldığı ilanda son başvuru tarihi 23 Nisan olarak belirlendi. 

Üniversite ilanında şu açıklamayı yaptı: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre asgari şartları sağlayan öğretim Üyesi alınacaktır. İlan ile ilgili detaylar www.igdir.edu.tr sayfasından duyurulacaktır.

Genel şartların yanı sıra özel şartlarda verildi. Özel şartlar birimlere göre değişiklik gösteriyor. Tablodan detaylara ulaşabilirsiniz...

Iğdır Üniversitesi Akademik Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.