Gaziosmanpaşa Üniversitesi 13 Akademik Personel Alacak

Üniversiteler alım yapacağı için akademik personel şartlarını yayımlamaya devam ediyor. 3 Mayıs 2018 tarihli ilanlara göre Gaziosmanpaşa Üniversitesi 13 akademik personel alımı yapacak.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 13 Akademik Personel Alacak
03 Mayıs 2018 Perşembe 15:17

Gaziosmanpaşa Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 16 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapacak olan adaylar bu işlemi sahsen yapması gerekiyor.

Posta ile başvuruların kabul edilmediği ilanda, gerekli belgeler şu şekilde açıklandı:

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır.

İstenilen belgeler Üniversitemizin http://www.gop.edu.tr adresinde mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür.

Profesör kadroları için başvuru dosyaları 6 (altı) takım, doktor öğretim üyesi kadroları için başvuru dosyaları 4 (dört) takım halinde ilgili Dekanlıklara teslim edilecektir.

Müracaatlar şahsen olup, posta ile yapılan, eksik ve onaysız belgelerle yapılacak müracaatlar ile süresi içinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 13 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.