Galatasaray Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 28 Mayıs 2018

Galatasaray Üniversitesi personel ihtiyacını karşılan için verdiği ilanda öğretim üyesi alacağını bildirdi. 28 Mayıs 2018 tarihli ilanda başvuru için aranan şartlarla birlikte yeri ve son başvuru tarihi açıklandı.

Galatasaray Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 28 Mayıs 2018
28 Mayıs 2018 Pazartesi 13:31

Galatasaray Üniversitesi 28 Mayıs 2018 tarihli ilanda 2 öğretim üyesi alacağını duyurdu. İlanda başvuru için aranan şartlarla birlikte son başvuru tarihinin 12 Haziran 2018 olduğu bildirildi. ALES şartıda başvuru şartları arasında yer aldı. 

Öğretim üyesi alımı için verilen ilanda genel şartlar şöyle verildi:

- 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- ALES’den en az 70 puan almış olmak,

- Adaylar ilan edilen kadro derecesine atanma şartlarını haiz olmalı, yurtdışından alınmış diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylandığını gösterir belgeyi ve herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR

Öğretim Görevlisi Kadrosu İçin: En az lisans mezunu olmak koşuluyla adayların, başvurduğu kadroyu ve derecesini belirttiği dilekçelerine nüfus cüzdan fotokopisini, mezuniyet belgelerinin tasdikli suretlerini, Lisans Not Transkriptini, özgeçmişini, Merkezi Sınav (ALES) Sonuç Belgesini, başvurulan kadronun gerektirdiği yabancı dilde (Fransızca) ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 80 puan veya eşdeğerliliği ÖSYM tarafından kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan alınan belgeyi ve iki adet fotoğrafını ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile başvurması gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.