Fırat Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Fırat Üniversitesi personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda akademik personel alacağını belirten üniversite, son başvuru tarihi, başvuru şartları ve kaç personel alımı yapacağına dair bilgilendirmede bulundu.

Fırat Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
19 Şubat 2018 Pazartesi 15:51

Fırat Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını bugün ilan ile duyurdu.İlan yayımlayan üniversite detaylı bilgileri de açıkladı. İşte personel alımına dair son başvuru tarihi, başvuru şartları ve sınav bilgisi...

Başvuru yapmak iseteyen adaylar, 5 Mart 2018 tarihine kadar Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen gereken belgeler ile gidebilecek. 

İlanda yer alan açıklama:

1- Atamalarda, Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri”ndeki esaslar uygulanacaktır.
2- Doçent kadroları daimi statüde olup, bu kadroya başvuran adayların, www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak ekinde Doçentlik Başarı belgelerini, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.
3- Başvurular ilan yayım tarihinden itibaren 15 gündür. Süresi içerisinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir

Üniversite alımı yapılacak olan anabilim dalına göre özel şartları aşağıdaki resimde açıkladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.