Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 32 Akademik Personel Alımı - 1 Haziran 2018

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurmak için DPB'ye 1 Haziran 2018 tarihli ilan verdi.Adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 32 Akademik Personel Alımı - 1 Haziran 2018
01 Haziran 2018 Cuma 13:29

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, personel ihtiyacı için kadro açtı. Akademik personel alımı yapmak için verilen ilanda genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 15 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapacak olan adaylar bu işlemi sahsen yapması gerekiyor.

32 kontenjan ayıran üniversite ayrı ayrı ilan ile açıklama yaptı. Hem genel şartlar hem de özel şartlar alımı yapılacak yere göre değişiklik gösterdi. Kontenjanın 4'ü profesör için 28'i ise doktora öğretim üyesi için ayrıldı. 

İlanda başvuru şartlarına yönelik şu açıklama yapıldı:

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunda değişiklik yapan 5772 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Uygulama Esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 32 Akademik Personel Alım İlanı 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.