Erciyes Üniversitesi Akademik Personel Alımı - Başvuru şartları

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Erciyes Üniversitesi'de bulunuyor. Üniversitenin öğretim görevlisi alımı için belirlenen başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuru detayları haberimizde..

Erciyes Üniversitesi Akademik Personel Alımı - Başvuru şartları
04 Mayıs 2018 Cuma 14:30

4 Mayıs 2018 tarihli akademik personel alımı için Erciyes Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik başvuru tarihi, yeri, şartları üniversite tarafından ayrıntılı bir şekilde açıklandı. 18 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapacak olan adayların üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’na bizzat başvurmaları gerekiyor. 

Profesör, doçent unvanı ile öğretim görevlisi alımı yapacak olan üniversite, unvana göre ayrı ayrı şartlara yer verdi. 

İlanda şu açıklamalar yer aldı:

1-Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere profesörler alınacaktır.

2-Kanuni şartlara haiz adayların başvuru süresi içerisinde; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na bizzat başvurmaları gerekmektedir.

3- Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmakla birlikte, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Erciyes Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütlerinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

4-Erciyes Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Üniversitemiz web sitesinin (www.erciyes.edu.tr) yönetmelikler bölümünde ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinin ana sayfasının Atanma Kriterleri bölümünde yer almaktadır

5-Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

6-İlan hakkında Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nın 0352 4374916 numaralı telefonundan bilgi alınabilir.

7- Başvuru evrakları ve yayın dosyaları geri iade edilmeyecektir. İlan edilen kadrolara uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular atamaları yapılmış olsa dahi geçersiz sayılarak atamalar iptal edilecektir.

8-Yurtdışından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Aranan şartlar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.