Dicle Üniversitesi 37 Akademik Personel Alacak - 9 Nisan 2018

Dicle Üniversitesi, bugün verdiği ilan ile öğretim üyesi alacağını ilgililere bildirdi. 9 Nisan 2018 tarihli ilanla akademik personel alacak olan üniversite başvuru yeri başvuru tarihi, genel ve özel şartları açıkladı.

Dicle Üniversitesi 37 Akademik Personel Alacak - 9 Nisan 2018
09 Nisan 2018 Pazartesi 14:09

Dicle Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 23 Nisan tarihine kadar başvurularını yapabilecek olan adayların genel ve özel şartlara uyması isteniyor. 

İlanda şu açıklama yapıldı:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır.

Özel şartlar tabloda verildi. Tabloya ilandan ulaşabilirsiniz...

Dicle Üniversitesi 37 Akademik Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.