Boğaziçi Üniversitesi 22 Akademik Personel Alım İlanı - 22 Haziran 2018

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından akademik personel alım ilanı yayımlandı. 22 Haziran 2018 tarihli DPB ilanındaki üniversitenin başvuru şartları neler? Ayrıntılar haberimizde...

Boğaziçi Üniversitesi 22 Akademik Personel Alım İlanı - 22 Haziran 2018
22 Haziran 2018 Cuma 14:30

Boğaziçi Üniversitesi bugün ilan veren kurumlar arasında yer aldı. Akademik personel almak için duyuru yapan üniversite, başvuru şartları nedir, başvuru ne zaman ve nereye yapılacak gibi sorulara yanıt verdi. 

6 Temmuz 2018 tarihine kadar başvurular kabul edilecek. Adaylar belirlenen 22 akademik kadro için başvurularını sunacak. Bunun için şu açıklama yapıldı:

Üniversitemiz Fakülteleri ve Yüksekokulunda açık bulunan Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23., 25., 26. maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartları ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ile “Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yükseltme ve Atama Esasları” uyarınca Profesör, Doçent (Devamlı Statüde) ve Doktor Öğretim Üyeleri alınacaktır.

Alımı yapılacak bölüme göre farklı şartlar aranıyor. Detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi 22 Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.