Bartın Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 14 Mayıs 2018

Bartın Üniversitesi akademik personel alacağını bugün yayımladığı ilan ile açıkladı. Adaylar için gereken başvuru bilgileri ilan içerisinde yer aldı. Son başvuru tarihi 28 Mayıs 2018 olarak açıklandı.

Bartın Üniversitesi Akademik Personel Alımı - 14 Mayıs 2018
14 Mayıs 2018 Pazartesi 14:30

Bartın Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapacak bir diğer üniversite oldu. 14 Mayıs 2018 tarihli ilanla başvuru şartları, son başvuru tarihi ve nereye başvuru yapılacağı açıklandı. Sadece 5 akademik personel için kontenjan açan üniversite ilanda şu açıklamayı yaptı:

"Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile “Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi” hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör kadrolarına başvuracak adaylar Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracaklar ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına müracaat edeceklerdir. Başvuru formlarına ve istenilen belgeler Personel Daire Başkanlığının web sayfasından ulaşılabilmektedir. (http://personel.bartin.edu.tr/)"

28 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurular geçerli olacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.