Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi akademik personel alım ilanı - 20 Mart 2018

20 Mart 2018 tarihli akademik personel alımı için Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi akademik personel alım ilanı - 20 Mart 2018
20 Mart 2018 Salı 16:42

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alımı yapacak olan üniversite, 3 Nisan 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edecek. 

Başvuru için gereken belgeler, alımı yapılacak unvana dair özel şartlar ilanda açıkça yer aldı. 

İlanda "Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alınacak olup, adayların kamu hizmetine girmede aranan genel şartlara sahip olması gerekir." denildi.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.