Amasya Üniversitesi 17 Akademik Personel Alımı Yapacak - 28 Mayıs 2018

Amasya Üniversitesi, akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında bulunuyor. İşte üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları...

Amasya Üniversitesi 17 Akademik Personel Alımı Yapacak - 28 Mayıs 2018
28 Mayıs 2018 Pazartesi 14:27

Amasya Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için DPB'ye ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Son başvuru tarihi 11 Haziran 2018 olan alım ilanı için başvurular Profesör kadroları için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi içinse ilgili birimlere şahsen başvurulacak.

İlanda şu açıklama yer aldı:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. ve 26. maddeleri, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasında yayımlanan ( http://pdb.amasya.edu.tr/mevzuat.aspx ) Amasya Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirtilen kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu kriterleri sağlamayanların başvuruları işleme alınmayacaktır.

Amasya Üniversitesi 17 Akademik Personel Alım ilanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.