Aksaray Üniversitesi akademik personel alım ilanı - 23 Mart 2018

23 Mart 2018 tarihli akademik personel alımı için Aksaray Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da

Aksaray Üniversitesi akademik personel alım ilanı - 23 Mart 2018
23 Mart 2018 Cuma 12:30

Aksaray Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı.

İlanda şu açıklama yapıldı;

Üniversitemizde açık bulunan aşağıda birim ve unvanı belirtilen kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfası (http://personel.aksaray.edu.tr/tr) Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan “Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi”nde belirtilen asgari kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu kriterlere uymayanların başvuruları işleme konulmayacaktır.

Profesör, doktor öğretim üyesi alımı yapacak olan üniversite bu kadrolar için ayrı ayrı gereken belgeleri açıkladı. Profesör kadroları için 6 takım dosyayı CD halinde imzalı bir dilekçe ile birlikte ve yine Doçent kadroları için 4 takım dosyayı CD halinde imzalı dilekçe ile birlikte Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ise 4 takım dosyayı CD halinde imzalı dilekçe isteniyor.

Başvurular şahsen 6 Nisan 2018 tarihine kadar ilgili Dekanlık/Yüksekokullara yapılacak. 

İlan için TIKLAYINIZ...
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.