Akdeniz Üniversitesi 8 Akademik Personel Alım İlanı - 10 Mayıs 2018

Akdeniz Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını açıkladı. Öğretim üyesi alımı için gereken başvuru şartları, tarihi ve yarine dair detaylar kamusaati.com'da..

Akdeniz Üniversitesi 8 Akademik Personel Alım İlanı - 10 Mayıs 2018
10 Mayıs 2018 Perşembe 13:25

Akdeniz Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için 10 Mayıs 2018 tarihli ilanını yayımladı. Öğretim üyesi alımı için son başvuru tarihi 24 Mayıs 2018 olarak açıklandı. Geçen sefer hem memur hem de akademik personel alımı yapan üniversite bu sefer sadece 8 kadro açtı.

Akademik personel alımı

Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi olarak 8 kontenjan açan üniversite, özel şartlarını tablo ile açıkladı.

İlandaki açıklama şöyle yapıldı:

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına devamlı statüye göre atama yapılacaktır. Profesör kadrosuna müracaat eden adayların Rektörlüğümüze, Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna müracaat eden adayların ise ilgili birime istenilen belgelerle birlikte ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanla ilgili ayrıntılı bilgilere Üniversitemizin http://personel.akdeniz.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kadrolara müracaat eden adayların Akdeniz Üniversitesi Senatosu tarafından kararlaştırılan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine” uymaları gerekmektedir. Bu Kriterlere uymayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Konu hakkında gerekli bilgiler Rektörlük Personel Daire Başkanlığından ya da http://personel.akdeniz.edu.tr adresinden öğrenilebilir. Bu adresteki değerlendirme tablosunun doldurularak başvuru dilekçesine ve her bir eser dosyasına ayrı ayrı eklenmesi.

Üniversitemizde görev yapan Akademik personelin atama işlemlerinde güncellenmiş AVES bilgilerinin bir çıktısının Başvuru belgelerine eklenmesi gerekmektedir.

Akdeniz Üniversitesi 8 Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.