Afyon Kocatepe Üniversitesi 13 Akademik Personel Alımı Yapacak - 20 Nisan 2018

Afyon Kocatepe Üniversitesi, bünyesine yeni personeller katmak için DPB'ye yeni bir ilan daha verdi. 20 Nisan tarihli öğretim üyesi başvurusuna dair detaylar haberimizde...

Afyon Kocatepe Üniversitesi 13 Akademik Personel Alımı Yapacak - 20 Nisan 2018
20 Nisan 2018 Cuma 14:31

Afyon Kocatepe Üniversitesi, bünyesindeki akademik personel boşluğunu oldurmak için alım yapacak. Öğretim görevlisi almak için DPB'ye 20 Nisan 2018 tarihli ilan veren üniversite, 2 Mayıs 2018'e kadar adaylara zaman verdi. Son başvuru tarihine kadar adaylar istenen belgelerle birlikte üniversite rektörlüğüne gidecek.

Bu sefer yalnızca Doktora Öğretim Üyesi olacak olan üniversite şu açıklamaya yer verdi:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ve “Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanmalarda Aranacak Asgari Koşullar”a göre öğretim üyesi alınacaktır. İlan edilen kadrolar aşağıda belirtilmiş olup, istenen evraklar ve başvuru dosyalarının nasıl hazırlanacağına ilişkin detaylı bilgilere www.aku.edu.tr web sayfasında yer verilecektir. Başvurular Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi 13 Akademik Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.