HSYK'dan İhraç edilen 202 hakim ve savcılar isim listesi

FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen 202 hakim ve savcının isimleri ve neden ihraç edildikleri ile ilgili karar duyuruldu. HSYK hakim ve savcıların isim listesi açıklandı. İhraç ve iadeler ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde.

HSYK'dan İhraç edilen 202 hakim ve savcılar isim listesi
18 Mart 2017 Cumartesi 10:30

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen 202 hakim ve savcının isimleri ve neden ihraç edildikleri ile ilgili karar duyuruldu. 

Ankara'da HSYK toplanan genel kurul, ihraç kararlarını akşam saatlerinde aldı. Halen meslekte bulunan 202 hakim ve savcıyı haklarında yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında meslekten ihraç etti. 

13 Şubat 2017, HYSK tarafından ihraç edilen 227 Hakim ve Savcıların isim listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Listeyi görüntülemek için TIKLAYINIZ

HSYK'nın Hakim ve savcıları ihraç etmesinin ardından akıllara 'Yeni KHK'mı geliyor?' sorusu geliyor. Hükümet yeni KHK üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Yeni çıkacak KHK ile birlikye yeni bir ihraç dalgası gelecek. Ayrıca KHK ile çok sayıda kişinin göreve iadesi yapılacağı söyleniyor. 

HSYK, 202 Hakim ve Savcının isim listesi için TIKLAYINIZ

En güncel bilgilerden Haberdar olmak mı İstiyorsunuz. Kamu Saati Facebook ve Twitter hesaplarımızı takip ederek, anında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.