HSK Üyeliğine Seçilenler Resmi Gazete'de yayımlandı 24 Mayıs 2017

HSK üyeliklerine seçilenlerin isim listesi 24 Mayıs 2017 Çarşamba tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki HSK üyeliğine kimler seçildi? TBMM'de gerçekleşen seçim sonrasında üyeliğe seçilen Danıştay, Yargıtay ve Avukatların isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

HSK Üyeliğine Seçilenler Resmi Gazete'de yayımlandı 24 Mayıs 2017
24 Mayıs 2017 Çarşamba 08:05

24 Mayıs 2017 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de  Hâkimler ve Savcılar Kurulu Üyeliklerine Yapılan Seçime Dair Karar yer aldı. TBMM Genel Kurulunda gerçekleşen seçim sonucunda HSK üyeliklerine seçilen Yargıtay, Danıştay, Öğretim üyesi ve Avukatların isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de HSK Üyeliklerine yapılan seçime dair karar yayımlandı. Kararda;"Anayasanın geçici 21’inci maddesinin (C) fıkrası uyarınca, Genel Kurulun 16.05.2017 tarihli 92’nci Birleşiminde yapılan seçim sonucunda aşağıda adı ve soyadı yazılı adaylar Hâkimler ve Savcılar Kurulu üyeliklerine seçilmişlerdir." denildi.

HÂKİMLER VE SAVCILAR KURULU (HSK) ÜYELİĞİNE SEÇİLENLER

  Adı ve Soyadı

Yaşar ŞİMŞEK                                               Yargıtay Üyesi

Mehmet ADEMOĞLU                                   Yargıtay Üyesi

 Alp ARSLAN                                                 Yargıtay Üyesi

Cafer ERGEN                                                 Danıştay Üyesi

Ali Cengiz KÖSEOĞLU                                Öğretim Üyesi

Songül YAZAR                                              Avukat

Hamit KOCABEY                                          Avukat

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.