HSK Memuriyeti yükseltilemelerine karar verilen Adli, İdari Hakim, Savcı isim listesi

26 Mayıs 2017 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de HSK'ya ait derece yükseltilmelerine karar verilen, hakim savcı ve adli personelin isim listesi yayımlandı. 2. 3. 4. derecede mümtazen yükselmeye layık olan personelin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 26 MAyıs Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Kararlar kamusaati.com adresimizde.

HSK Memuriyeti yükseltilemelerine karar verilen Adli, İdari Hakim, Savcı isim listesi
26 Mayıs 2017 Cuma 14:35

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Ağustos 2016 dönemi sonuna kadar süreleri bitirip, Hakimler ve Savcılar Kurulunca yükseltimelerine karar verilen adli yargı hakim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı hakimlerine ait defterler 2082 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanununun 29 uncu maddesi gereğince açıklandı. 

2082 sayılı HSK'nın 21.maddesine göre 2 yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Aralık 2016 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargı Hakim, Cumhuriyet Başsavcı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin adlarını belirten listelere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Listede adları bulunmayan personel 30 gün içerisinde HSK'ya inceleme talebinde başvuru yapabilirler.

2 yıllık görev sürelerini alan personelin isim listesi için TIKLAYINIZ

İlk defa birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulan adli ve idari yargı hakim ile Cumhuriyet Başsavcı ve savcıların adlarını gösteren listeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Süreleri bittikleri halde listede adını göremeyen personel, yayım tarihinden itibaren 1 ay içerisinde HSK'ya yazılı başvuru yapabilirler.

HSK İlk defa birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulan personelin isim listesi için TIKLAYINIZ

Tüm Liste için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.