Adalet Bakanlığı sözlü sınavına hak kazananlar açıklandı

Adalet Bakanlığı, daha önceden duyurduğu Mühendis, mimar, şoför, hizmetli, koruma ve güvenlik görevlisi, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı kadroları için sözlü sınava katılmaya hak kazananların isimlerini açıkladı. Adalet Bakanlığı sözlü sınav sonucunu sorgula öğren ile ilgili detaylar haberimizde.

Adalet Bakanlığı sözlü sınavına hak kazananlar açıklandı
29 Eylül 2016 Perşembe 10:04

Adalet Bakanlığı, sözlü sınava katılmaya katılmaya hak kazananların sonuçlarını ve sınav tarihlerini açıkladı. Mühendis, mimar, şoför, hizmetli, koruma ve güvenlik görevlisi, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı kadroları için sözlü sınava katılmaya hak kazananlar T.C Kimlik Numarası ile öğrenebilirler. İşte Adalet Bakanlığı sözlü mülakat sınavına katılmaya hak kazananlar haberimizde. 
 
Sözlü sınav; 31/10/2016 – 15/11/2016 tarihleri arasında, Tavuskuşu Sokak No:18 Dikmen/ANKARA adresinde bulunan Hakimevi’nde yapılacak olup, saat 08:30’da başlayacak.
 
Şoför adayları için uygulama sınavı; 07/11/2016 – 08/11/2016 tarihlerinde yapılacak olup, adayların ilanda belirtilen tarihte Adalet Bakanlığı (Ana Bina) Milli Müdafaa Caddesi Bakanlıklar/ANKARA adresinde saat 08.30’da hazır bulunmalarının gerektiği ifade edildi. 
 
Posta yoluyla evrak gönderenlerin sınav öncesinde evrakı kontrol edileceğinden, adayların evrak asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
 
Adaylar sınava kimlik belgeleri bulunmaksızın kabul edilmeyeceklerdir.

Başvuru sonuçları şu  şekilde;

1-Elektronik Mühendisi sonuçları için (Tıklayınız)
2-Yazılım Mühendisi sonuçları için (Tıklayınız)
3-Makine Mühendisi başvuru sonuçları (Tıklayınız)
4-Mimar başvuru sonuçları (Tıklayınız)
5-Şoför başvuru sonuçları (Tıklayınız)
6-Hizmetli başvuru sonuçları (Tıklayınız)
7-Koruma ve Güvenlik Görevlisi başvuru sonuçları (Tıklayınız)
8-Psikolog başvuru sonuçları (Tıklayınız)
9-Pedagog başvuru sonuçları (Tıklayınız)
10-Sosyal Çalışmacı başvuru sonuçları (Tıklayınız)
11-Başvurusu kabul edilmeyenler için  (Tıklayınız)
 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.