YÖK'ün desteklerinin bütçeleştirilmesiyle ilgili, Maliye'ye ait yazı

YÖK, kendileri tarafından sağlanan desteklerin bütçeleştirilmesine ilişkin, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğüne ait yazıyı yayımladı.

YÖK'ün desteklerinin bütçeleştirilmesiyle ilgili, Maliye'ye ait yazı
11 Kasım 2016 Cuma 18:41

YÖK, kurumumuz tarafından sağlanan desteklerin bütçeleştirilmesine ilişkin, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğüne ait yazı başlıklı bir duyuru yayımladı. Söz konusu duyuru şu şekilde;

-Kurulumuz tarafından belirlenen Devlet üniversitelerindeki lisans programlarına ilk üç sırada yerleşen öğrenciler ile ülkemizin bilimsel düzeyinin gelişimine yönelik olmak üzere Devlet üniversitelerinde bulunan ve Kurulumuz tarafından belirlenecek öncelikli alanlarda yapılan doktora programlarındaki öğrencilere burs verilmesi,
 
-Kurulumuzun işbirliği protokolü ve/veya mutabakat zaptı imzaladığı ülkelerden gelecek olan yabancı uyruklu öğrencilerin lisans ve lisansüstü öğrenim ücretlerinin karşılanması ve/veya bu kapsamdaki öğrencilere burs verilmesi ile ilgili olarak, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan yazı ekte yer almaktadır.


Etiketler; #yök
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.