YÖK Başkanlığına yeniden Yekta Saraç seçildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Başkanlığına yeniden Yekta Saraç'ı seçti.

YÖK Başkanlığına yeniden Yekta Saraç seçildi
20 Temmuz 2017 Perşembe 18:25

YÖK Başkanlığına yeniden Yekta Saraç seçildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine ve Başkanlığına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 6'ncı maddesinin b/1 bendi ve (c) fıkrası uyarınca, Prof. Dr. Saraç'ı yeniden seçtiği bildirildi.

YÖK Başkanı Saraç’tan yeniden atanma mesajı:

“Çalışmalarımıza daha yoğun devam edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Yekta Saraç bir mesaj yayınladı. Başkanlığa yeniden atandığı için gururlu olduğunu belirten Saraç, yükseköğretimde başlatılan faaliyet ve yenilikçi girişimler için daha yoğun çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç yayınladığı mesajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenine mazhar olduğu için gurur duyduğunu dile getirdi.  Yükseköğretim alanında başlatılan ve sürdürülen faaliyetler üzerinde daha yoğun daha hızlı çalışmaya devam edeceklerini belirten Saraç’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine mazhar olup YÖK Başkanı olarak atanmak ve daha sonra bu güvenin bugün itibariyle yenilenmesi bizim için gurur vesilesi olmuştur. Yükseköğretim alanında başlattığımız ve sürdürdüğümüz faaliyetler ve yenilikçi girişimler üzerinde daha yoğun ve daha hızlı çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin uluslararası bilim dünyasında hak ettiği ve layık olduğu seviyeye ulaşmasına katkı sağlamak temel hedefimizdir.  Muhterem Cumhurbaşkanımıza bize göstermiş olduğu güven dolayısıyla teşekkür ederim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.