YÖK, Avrupa Araştırma Konseyi Göç Araştırmaları Kitapçığı'nı yayımladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Avrupa Araştırma Konseyi Göç Araştırmaları Kitapçığı'nı yayımladı.

YÖK, Avrupa Araştırma Konseyi Göç Araştırmaları Kitapçığı'nı yayımladı
19 Haziran 2017 Pazartesi 12:50

Yükseköğretim Kurulu (YÖKAvrupa Araştırma Konseyi Göç Araştırmaları Kitapçığı'nın yayımlanmasına ilişkin açıklama yaptı.

YÖK  Avrupa Araştırma Konseyi Göç Araştırmaları Kitapçığı'na ilişkin duyuruda şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa Birliği'nde göç araştırmaları ile ilgili gelişmelerin paylaşılması, stratejilerin öğrenilmesi, bilim ve araştırma alanında göç ile ilgili planlanan araştırma ve yenilikçilik faaliyetlerinin doğru bir zemine oturtulması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması önem arz etmektedir.
 
Bu kapsamda, Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) tarafından göç araştırmaları hakkında bir kitapçık hazırlanmıştır. Sözkonusu kitapçıkta göç araştırmaları konusunda yapılan projelere ait istatistiksel bilgiler ve bu projeler arasından seçilmiş 35 projenin ayrıntılı özetleri bulunmaktadır."
 
 

 Avrupa Araştırma Konseyi Göç Araştırmaları Kitapçığı için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.