ÖYP 2017 Bahar Dönemi Lisansüstü Eğitim Tercihleri

YÖK, ÖYP 2017 Bahar Dönemi Lisansüstü Eğitim Tercihleriyle ilgili bir duyuru yayımladı. Duyuruya ilişkin detaylar haberimizde.

ÖYP 2017 Bahar Dönemi Lisansüstü Eğitim Tercihleri
23 Ocak 2017 Pazartesi 20:21

YÖK, ÖYP 2017 Bahar Dönemi Lisansüstü Eğitim Tercihleriyle ilgili bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuruda, "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" kapsamında, 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesine göre atanan ve 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Statüleri 50/d olarak değiştirilen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstü olanların lisansüstü eğitim yapabilmesi için tercih işlemlerinin başladığı belirtildi.

İlgili araştırma görevlileri tercihlerini 23-26 Ocak 2017 tarihleri arası saat 17:00'ye kadar yapabilecekler.

Tercih yapmak için TIKLAYINIZ.
 
Açıklamalar için TIKLAYINIZ.
 
2017 Bahar döneminde özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul eden anabilim dallarının kontenjanları için TIKLAYINIZ.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.