İKB Yüksek Teknoloji Burs Programına başvurular başladı

İslam Kalkınma Bankası (İKB)'nın "Yüksek Teknoloji Burs Programı" kapsamında 2017-2018 akademik döneminde burslar verilecek.

İKB Yüksek Teknoloji Burs Programına başvurular başladı
06 Ocak 2017 Cuma 14:28

İslam Kalkınma Bankası (İKB)'nın "Yüksek Teknoloji Burs Programı" kapsamında 2017-2018 akademik döneminde burslar verilecek. YÖK burs programı başvuruları hakkında resmi internet sayfasından duyuru yayımladı. Söz konusu duyuru şöyle;

''İKB Yüksek Teknoloji Burs Programı

İslam Kalkınma Bankası (İKB)'nın "Yüksek Teknoloji Burs Programı" kapsamında 2017-2018 akademik döneminde burslar verilecektir.
 
Burs Programı ile ilgili bilgi ve başvuru formlarına İKB'nin http://www.isdb.org internet sayfasından ulaşılabilmektedir.
 
İKB tarafından istenilen şekilde eksiksiz olarak hazırlanacak başvuru formlarının İslam Kalkınma Bankası'na gönderilmek üzere 20 Şubat 2017 tarihine kadar Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne ulaştırılması gerekmektedir.''

Burs programı hakkında bilgi ve başvuru formu için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.