Sahte içki 8 can aldı!

İstanbul'da sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılan kişilerden 8'inin hayatını kaybettiği, ölü sayısının artmasından endişe duyulduğu belirtildi.

Sahte içki 8 can aldı!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Polis tarafından yapılan operasyonlarda sahte içki üretimi ve satışı ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusu Cinayet Büro Amirliği’nde devam ediyor.

 

Alınan bilgiye göre, İstanbul Fatih'te son 3 gün içinde çok sayıda kişinin kusma, şiddetli karın ağrısı,  baygınlık ve görme kaybı gibi belirtilerle hastanelere kaldırılması polisi harekete geçirdi. Hastanelerin acil servislerine durumu ağır olarak getirilenlerden 8’inin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yoğun bakım servislerinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Yetkililer, tedavisi devam eden kişilerden durumu ağır olanların olduğunu ve ölü sayısının artmasından endişe duyduklarını ifade ettiler. 

 

Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmalarda, 35 cc’lik rakıları 5 liradan sattıkları belirlenen kişiler tespit edildi. Sahte içkileri ürettikleri ve pazarladıkları iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin sorgusu Asayiş Şube Müdürlüğü’nde devam ediyor.

 

Ayrıca, emniyet tarafından yapılan açıklamada, ele geçirilen sahte içkilerden alınan incelenmek üzere Adli Tıp’a gönderildiği belirtildi.


 

 

 


Etiketler; #sahte içki
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.