Rus askeri yetkililer Genelkurmay'da

Rusya askeri yetkilileri Genelkurmay'da yapılan bir toplantıyla hava sahasi ihlalleri ve nasıl giderilmesi gerektiğini tartıştı.

Rus askeri yetkililer Genelkurmay'da
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan bir açıklama ile Rus askeri yetkililerin hava sahası ihlalleri konusunda Türkiye ile ortak bir toplantı gerçekleştirdiği duyuruldu. 

 Rusya Hava Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tümgeneral Dronov'un katıldığı toplantıda Türk askeri yetkilleri ve Rus yetkililer arasında görüş alışverişinde bulunuldu. yapılan toplantıda sınırda yaşanan gerginlikler ve nasıl giderilmesi gerektiği konuları masaya yatırıldı. 

 genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. 

" Rusya Federasyonu Hava Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tümgeneral Dronov başkanlığındaki bir askeri heyet, 3-4 Ekim 2015 tarihlerinde meydana gelen Türk hava sahası ihlallerinin nedenlerini açıklığa kavuşturmak ve ihlallerin tekerrürünü önlemek maksadıyla alınan tedbirler hakkında, 15 Ekim 2015 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı Karargâhına gelerek bilgi paylaşımında bulunmuştur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.