Özel harekat polisi kazada yaşamını yitirdi

Memleketi Çorum'dan görev yeri Şırnak'a gitmeye hazırlanan özel harekat polisi Enes Bayrak trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Özel harekat polisi kazada yaşamını yitirdi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bir süre görev yaptığı Erzurum'dan Şırnak'a tayini çıkan özel harekat polisi Enes Bayrak ailesiyle görüşmek için memleketi Çorum'a gitmişti. Burada ailesiyle zaman geçiren Enes Bayrak arkadaşı Ahmet Çanaklı'nın kullandığı araçla havaalanına gitmek üzere yola çıktı. 

Sungurlu Ankara yolunun 7. kilometresinde direksiyon hakimiyeti kaybeden sürücü Ahmet Çanaklı ve beraberindekiler tarlaya uçtu. Burada arkadaşları Ahmet Çanaklı ve Sefa Coşkun'la birlikte yaralanan özel harekat polisi Enes Bayrak Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Enes Bayrak hastanede hayata gözlerini yumdu.

Özel harekat polisi Enes Bayrak 23 yaşında mesleğe yeni başlamış bir özel harekat polisiydi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.