Levent Kırca hayatını kaybetti

Tiyatro duayeni Levent Kırca kansere yenik düştü. Bu sabah saatlerinde Levent Kırca hayatını kaybetti.

Levent Kırca hayatını kaybetti
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Levent Kırca bir süredir tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Kanser teşhisiyle tedavi gören Kırca gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz temmuz ayında kanser teşhisi konulan ve kemoterapi görmeye başlayan Kırca için üç aylık tedavi süresi başarısızlıkla sonuçlandı. 

Temmuz ayında teşhis edilen ancak bir türlü geriletilemeyen kanser nedeniyle hastaneye yatışı gerçekleştirilen Kırca için yakınları üzgün olduklarını belirtti. Oğlu Umut Kırca üç aydır bir ilerleme beklediklerini, ancak Levent Kırca'ya kemoterapinin fayda etmediğini belirtti. 

Kardeşler arasında uygun bir gün belirleyeceklerini söyleyen Kırca, Salı ya da Çarşamba günü defin işleminin gerçekleşeceğini söyledi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.