İpek Medya önündeki eylemler hakkında soruşturma başlatıldı

Kanaltürk ve Bugün TV'nin de aralarında olduğu İpek Medya Grubu'na yönelik operasyon sırasında bina içinde ve çevresinde polise direnenlere soruşturma açıldı.

İpek Medya önündeki eylemler hakkında soruşturma başlatıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma dolayısıyla İpek Medya Grubu'na kayyum atanmış, kayyum'un bu sabah göreve başlaması planlanmıştı. Sabah saatlerinde bina çevresinde güvenlik önlemi alan çok sayıda polisle beraber İpek Medya Grubu Binası'na giren kayyumlar Kanaltürk yayınına son verdi.

İpek Medya Grubu avukatları ve çalışanları kendilerine tebligat yapılmaması ve kayyumun yemin ederek göreve kaçak bahis başlamaması nedeniyle kayyumları bina içine almadı. Polis zoruyla binaya giren görevliler ve çalışanlar arasında zaman zaman arbede yaşandı.

Bugün TV ana kumanda odasında Genel Yayın Yönetmeni ve milletvekilleriyle yaşanan arbede sonrasında bölgeden ayrılan kayyumlar görevlerini yapamadıklarını ibraz etti. Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

Başsavcılık tarafından yapılan soruşturmada  ''görevliye direnme, görevi yaptırmamak ve suç işlemeye tahrik'' suçlarının araştırılacağı öğrenildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.