İnşaat çöktü 2 işçi öldü

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Ek Bina inşaatında çökme meydana geldi. İki işçi öldü. İki işçi göçük altında kaldı.

İnşaat çöktü 2 işçi öldü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ek Bina inşaatında meydana gelen göçük sonucu iki işçinin cansız bedenine ulaşılırken iki işçi de göçük altında kaldı. Olay yerinden iki işçi de sağ olarak kurtuldu.

Bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edilirken göçük çevresinde de geniş güvenlik önlemi alındı. Olay yerinde çalışmalarına devam eden yetkililer göçük altındaki işçileri çıkarmaya çalışıyor.

Ankara patlamasında yaşamını yitiren ve cenaze defin işlemleri devam eden İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Serdar Ben inşaatlarda her gün en az iki işçinin yaşamını yitirdiğini, buna karşı önlem alınması gerektiğini belirtmişti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.