Hakkari Şemdinli'de yaşanan patlama ile ilgili Valilikten açıklama

21 Ekim 2015 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Serment Caddesi üzerinde teröristler tarafından bomba yüklü bir araç patlatılmıştı. Hakkari Valiliği konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hakkari Şemdinli'de yaşanan patlama ile ilgili Valilikten açıklama
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

21 Ekim 2015 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Serment Caddesi üzerinde  teröristler tarafından bomba yüklü bir araç patlatılmıştı. Patlama sonucunda birçok kamu binası, işyeri ve ev zarar görmüştü. Can kaybı ve yaralanan kimsenin olmadığı patlama ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 şüphelinin gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan 2 şüphelinin tutuklandığı bildirildi. Hakkari Valiliği konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. 

Valilik, '21.10.2015 tarihinde İlimiz Şemdinli İlçesi Serment Caddesi üzerindeki Sağlık Taksi durağı önünde bomba yüklü aracın patlatılması olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce olayın aydınlatılması ve faillerin bulunmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, olay ile ilgili iki şüpheli şahıs Van’da yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar savcılık sorgulamasının ardından sevk edildiği Şemdinli Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanmıştır.' yazılı açıklamasını yaptı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.