Erkek minibüs şoförü hamile çıktı!

Antalya'da Otobüsçüler Esnaf Odası minibüs şoförlerine uyuşturucu testi yaptırdı. Bir erkek şoför hamile çıktı!

Erkek minibüs şoförü hamile çıktı!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Antalya'da Otobüsçüler Esnaf Odası tarafından yapılan bir çalışma ile uyuşturucu testi uygulamasına geçildi. Minibüsçülerden uyuşturucu kullanan kişilerin tespiti ve meslekten men edilmelerini isteyen yetkililer bir özel hastane ile anlaştı. Tüm minibüs şoförlerinden uyuşturucu testi isteyen oda bu kapsamda 40 şoförü meslekten men edecek.

Yapılan araştırmada dikkat çekici detay ise test sonuçlarında ortaya çıktı. Bir minibüs şoförünün hamile olması üzerine araştırma başlatan yetkililer erkek şoförün başkasının idrarını verdiğini düşünüyor. Öte yandan araştırılan bşr başka konu da hastanede idrar örneklerinin karışmış olma ihtimali oldu. Minibüs şoförünün başkasına ait idrarı verip vermediği araştırılırken şoförün kimliği ise gizli tutuldu. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.