Elazığ'da trafik kazası, 1 kişi öldü

Elazığ-Diyarbakır Karayolu'nda, Diyarbakır istikametine giden Serdar Aydın'ın yönetimindeki minibüs ile karşı yönden gelen Şakir Özayın hakimiyetindeki minibüs çarpıştı.

Elazığ'da trafik kazası, 1 kişi öldü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Elazığ-Diyarbakır Karayolu'nda, Diyarbakır istikametine giden Serdar Aydın'ın (37) yönetimindeki minibüs ile karşı yönden gelen Şakir Özayın'ın (27) hakimiyetindeki minibüs çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı. 

Diyarbakır istikametine giden Serdar Aydın'ın yönetimindeki 21 UA 428 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Şakir Özayın'ın (27) hakimiyetindeki 56 AK 749 plakalı minibüs, Elazığ Diyarbakır Karayolu'nun 32'nci kilometresinde kaza yaptı.

Kazada, sürücüler Aydın ve Özayın'ın yanı sıra yolculardan Murat Özayın ağır yaralı olmak üzere, Halil Özayın, Mehmet Sait Baran, Nadir Piyola ve Muhammed Eroğlu yaralandı.

Ağır yaralı Murat Özayın ambulans helikopterle, diğer yaralılar da ambulanslarla Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Yaralılardan, Fırat Üniversitesi Hastanesindeki Muhammed Eroğlu'nun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.