Diyarbakır'da hain saldırı, 1 polis memuru şehit

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde görevli polis memuru görev yerine giderken karayolunu kesen terör örgütü PKK militanları tarafından aracı taranarak şehit edildi.

Diyarbakır'da hain saldırı, 1 polis memuru şehit
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diyarbakır - Hani karayolunu kesen Terör örgütü PKK militanları Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan polis memurunun aracını uzun namlulu silahlar ile taradı. Olayda ağır yaralanan Hani ilçesinde görevli polis memuru şehit oldu.

Polis memuru Salih Eroğlu, Diyarbakır'da alış veriş yaptıktan sonra eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla görev yeri Hani ilçesine dönerken, karayolunda PKK'lı teröristlerin yolu kestiğini fark edip aracıyla geri döndü. Polis memurunun geri döndüğünü farkeden teröristler polis memurunun ve ailesinin bulunduğu araca  uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Polis memuru Salih Eroğlu açılan ateş sonrasında ağır yaralandı. Hemen Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı polis memuru Salih Eroğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit düştü. Aracın içerisinde bulunan eşi ve 3 yaşındaki çocuğu hain saldırıdan yara almadan kurtuldu. 

Yaşanan bu hain saldırı sonrasında güvenlik güçleri, teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.