CHP Genel Merkezi önüde silah sesleri

​Akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi yakınlarında silah sesleri duyuldu. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine polis ekipleri geldi ve çevrede güvenlik önlemi aldı.

CHP Genel Merkezi önüde silah sesleri
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi yakınlarında silah sesleri duyuldu. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine polis ekipleri geldi ve çevrede güvenlik önlemi aldı.

CHP Genel Merkezi yakınlarında 4-5 el silah sesi duyulması üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parti binası önüne güvenlik önlemi aldı. 

Olay ile ilgili açıklama yapan Gürsel Tekin, 'Partimizin Genel Müdürü ile görüştüm. Maalesef bu akşam üstü saat tam 19.00 civarlarında, plakası bilinmeyen bir araç Genel Merkezimizin önünden geçerken 5 adet kurşun sıkıldığını söyledi. Arkadaşlarımız Emniyet’e başvurmuşlar. Bu saatlerde, şu anda Emniyet mensupları kameralardan aracın kime ait olduğunu, kimler olduğunu inceliyorlar. Önümüzdeki saatlerde kimlerin olduğunu hep beraber görmüş olacağız.' dedi.

Gürsel Tekin bir gazeticinin, 'Emniyet yetkilieriyle konuşma durumunuz oldu mu acaba?' sorusuna, "Şu anda daha haberimiz oldu. Partimizin Genel Müdürü Emniyet mensuplarına bildirmiş. Şu anda çalışmalar var. O çalışmalardan sonra size bilgi veririz'  cevabını verdi .

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.