Ankaralı Namık neden öldü?

Ankaralı namk intihar mı etti? Ankaralı Namık öldürüldü mü? Ankara Namık öldü? Detaylar haberimizde.

Ankaralı Namık neden öldü?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dün gece Ankaralı Namık olarak bilinen Namık Uğurlu'nun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Tüm Türkiye'den binlerce kişi Namık'ın ölümü ile ilgili bilgi bulmak için haber siteleri başta olmak üzere pek çok mecrada sorular yöneltti. Peki Ankaralı Namık neden öldü? Ankaralı Namık öldürüldü mü? Ankaralı Namık intihar mı etti?

Keçiören'deki evinin balkonundan düşerek yaşamı sonlanan Namık Uğurlu'nun ölüm öncesinde ailesiyle sohbet ettiği, balkona hava almak için çktığı söyleniyor. Ancak bir diğer iddia da mafyanın Ankaralı Namık yani Namık Uğurlu'nun peşinde olduğu şeklinde yayılıyor. Öte yandan intihar da savcılığın soruşturduğu seçenekler arasında. 

Normal surette herhangi bir kişinin balkondan düşmeyeceğini belirten olay yerinde yetkili polisler ölüm şeklinin büyük ihtimalle kaza, intihar ya da cinayet çağrıştırdığını belirtiyor. 

6 yaşından beri Türkiye'deki pek çok yerde bağlama çalan ve türkü söyleyen Namık Uğurlu, Ankara'nın Bağları isimli türküyü tüm Türkiye'ye beğendirmesiyle nam salmıştı. Kaşık havaları ve Ankara oyunlarının usta sanatçısı pek çok düğünde adını geçirmişti. Bir süredir Türkiye'nin pek çok yerinde türküleri duyulan Ankaralı Namık çeşitli albümlere de imza atmıştı. Şimdi Namık Uğurlu'nun ölümü bir sır perdesi olarak duruyor. Sevenleri yetkililerden bir an önce açıklama bekliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.