Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü yaptığı duyuru ile 29-30-31 Ekim tarihlerinde Ankara'da siyasi partilerin seçim mitingi nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacak.

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara Emniyet Müdürlüğü yaptığı duyuru ile 29-30-31 ekim tarihlerinde Ankara'da siyasi partilerin seçim mitingi nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacak.

Emniyet tarafından yapılan  duyuruya göre, 29 Ekim 2015 Perşembe günü saat 11.00-13.00 saatleri arasında Tandoğan Meydanı'nda yapılacak olan Vatan Partisi açık hava toplantısı ve 15.00-17.00 saatleri arasında aynı yerde gerçekleştirilecek Cumhuriyet Halk Partisi açık hava toplantısında kapatılacak yollar belirlendi.

29 Ekim 2015 Perşembe sabahı saat 09.002da başlayacak emniyet tedbirlerine göre, Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağından Anadolu Meydanı'na kadar, Ulaştırma kavşağı Anadolu Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi'ne giriş varyantları, Beşevler kavşağı Dögol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Anadolu Meydanı'na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapalı olacak.

30 Ekim 2015 Cuma günü 13.00-18.00 saatleri arasında Anadolu Meydanı'nda yapılacak olan Büyük Birlik Partisi açık hava toplantısında kapatılacak yollar da belli oldu. 30 Ekim 2015 Cuma günü Saat 12.00'den itibaren Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı'ndan Anadolu Meydanı'na kadar, Ulaştırma Kavşağı Anadolu Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi'ne giriş varyantları, Beşevler kavşağı Dögol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Anadolu Meydanı'na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapalı olacak.

31 Ekim 2015 Salı günü Sincan Kent Meydanında yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi açık hava toplantısı ile ilgili olarak 31 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 08.00'den itibaren Sincan Kent Meydanı ve yakın çevresi, Ankara Caddesi, Polatlı 1 Cadde, Polatlı 2 Cadde, Korkmaz Sokak, Mehtap Sokak, Kutsal Sokak, Pınar Sokak, Yakut Sokak, Sağlık Sokak, Sancak Sokak, Onur Sokak, Yavuz Sokak, Sıra Sokak, Ara Sokak, Kader Sokak, Peçenek Caddesi, Ş. Rahmi Sarıoğlu Sokağı ve açılan tüm cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapalı olacak.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.