AB Vizeleri kalkabilir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu iki yıl içinde AB ile vizelerin kaldırılacağını söyledi.

AB Vizeleri kalkabilir
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Antalya Konyaaltı'nda işadamlarıyla bir kahvaltı toplantısı gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önümüzdeki dönemlerde Türkiye ekonomisinin büyük bir ivme kazanacağını söyledi. Bakan Çavuşoğlu yaptığı konuşmada Türkiye'nin önümüzdeki dönemlerde çeşitli atılımlar yapacağını belirtti.

Yaşanan kriz dönemlerine rağmen ülke ekonomisinin halen önemli bir düzeyde olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu AB ile vizesiz seyahat anlaşamalarının da yakında ilan eidleceğini belirtti. Bu konuda çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen Bakan Çavuşoğlu gelinen aşamada bu konuda önemli ilerlemeler kaydettiklerini söyledi.

Öte yanda Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu konuşmasında yaşanan terör olayları nedeniyle bu yıl biraz daha az turistin gelmesinden korktuklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.