Zonguldak'ta Sinirlenen sürücü Trafik polisini 200 metre sürükledi

Zonguldak'ta bir sürücü tartıştığı trafik polisini yaklaşık 200 metre sürükledi. Kendisine ceza yazıldığını düşünen Recep Akarsu, trafik polisi Yücel Kökçü'yü aracın kaputu üzerinde 200 metre sürükleyerek yaralandı. Olya yerinden kaçan Akarsu, daha sonra polisler tarafından saklandığı evde yakalandı.

Zonguldak'ta Sinirlenen sürücü Trafik polisini 200 metre sürükledi
21 Haziran 2016 Salı 08:57

Zonguldak'ın Suhpi Konak Caddesi üzerinde yaşanan bir olay pes dedirtti. Cadde üzerine hatalı araç parkeden 42 yaşındaki Recep Akarsu, trafik sürücüsü Yücel Aksu ile tartışmaya başladı. tartışma sonrası olay yerinden ayrılmak isteyen Akarsu, kendisine engel olmak isteyen polis memuru Yücel Köçü'yü kaputun üzerinde yakşalık 200 metre sürükledi.

200 metre sürükledi

Suphi Konak Caddesi üzerinde megafonla hatalı park yapan sürücüleri anons ederek uyaran trafik polisi Yücel Kökçü, park halindeki 67 ER 810 plakalı otomobilin sürücüsü Recep Akarsu’nun (42) aracına anons yaptı. Sürücü Aksu'nun tepkisi ile karşılaşan Trafik polisi neye uğradığını şaşırdı. Kendisine ceza yazıldığını düşünen kızgın sürücü, polisin kimlik istemesi sonrası çileden çıktı ve olay yerinden kaçmak istedi.  Kendisine ceza yazıldığını düşünen kızgın sürücü tepki gösterince trafik polisi Yücel Kökçü, kimseye ceza yazılmadığını anlatıp sakinleştirmeye çalıştı. Bir türlü sakinleşmeyen sürücü kendisinden kimlik istenmesine daha sinirlenip olay yerinden ayrılmak istedi. Kızgın sürücü Akarsu, kendisine engel olmak isteyen trafik polisi Yücel Kökçü’nün üzerine otomobilini sürüp, kaputun üzerinde yaklaşık 200 metre sürükledi.

Kurtulmak için kendini yere attı

Kaputa tutunarak otomobilin altında kalmamak için uzun süre direnen trafik polisi, otomobil yavaşladığı anda kendisini yere atıp yaralandı. Olay yerinden kaçan sürücü otomobilini ara sokakta bırakıp kendisi de eve saklandı. Vatandaşların yardımına koştuğu trafik polisi için vatandaşlar, 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı polise ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı trafik polisinin hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedbir amaçlı bir süre hastanede tutulacağı öğrenildi.

Polisin mesai arkadaşlarından sürücüye tepki

Olay yerinden kaçan kızgın sürücü ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı polisin mesai arkadaşları ise sürücüye tepki gösterdi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.