Yük trenine bombalı saldırı!

Van'da raylara döşenen el yapımı patlayıcı yük treninin geçisi sırasında batlatıldı.

Yük trenine bombalı saldırı!
12 Ocak 2016 Salı 23:01

Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde raylara döşenen el yapımı patlayıcı, yük treninin geçişi sırasında patlatıldı. Meydana gelen patlamada ölen yada yaralananın olmadı. Patlamanın etkisiyle lokomotifin camlarının ve farlarının kırıldığı belirtildi.

Saat 19.30 civarında İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi Vali Ali Cevdet Bey İlköğretim Okulu yakınında meydana gelen olayda, Kapıköy'den 30 vagon ve yaklaşık 600 ton yükle Van'a gelmekte olan yük treni hedef alındı. Trenin geçtiği esnada terör örgütü PKK mensuplarınca raylara döşenen el yapımı patlayıcı uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada ölen yada yaralananın olmadı. Patlamanın etkisiyle lokomotifin camları ve farları kırıldı. Başka bir saldırı ihtimaline karşı tren Gar Müdürlüğü'ne hareket etti. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.