Yeni Keçiören Bulvarı 2. etap çalışmaları başladı - Samsun Yolu 2 gün süreyle trafiğe kapalı olacak

Ankara'da Yeni Keçiören Bulvarı çalışmaları hızla devam ediyor. 2 etap şeklinde çalışmalara devam edilen bulvarın ilk etabı Basınevleri kavşağı tamamlandı. 2. Etap olan Samsun Yolu kavşağında ise çalışmalar devam ediyor.

Yeni Keçiören Bulvarı 2. etap çalışmaları başladı - Samsun Yolu 2 gün süreyle trafiğe kapalı olacak
07 Temmuz 2016 Perşembe 16:43

 Ankara Keçiören trafiğini rahatlatmak için çalışmaları devam eden Yeni Keçiören Bulvarının ilk etabı olan Basınevleri kavşağındaki çalışmalar sona erdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar,  2. etap olan Samsun Yolu bağlantısında çalışmaların devam ettiğini söyledi. 2 gün süreyle kapalı olacak Samsun Yolu 2 gün süreyle trafiğe kapalı olacak. 

Ankara Samsun Yolundan geçeek sürücülerin bu konuda dikkatli olması belirtilirken, araç trafiği alternatif yollardan sağlanacak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Vedat Üçpınar, Keçiören Bulvarı ile ilgili çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Üçpınar, "Samsun Yolu üzerindeki Fatih Köprüsü’nün bağlantı yollarından olan Samsun Yolu-Kazım Karabekir bağlantı köprüsünü yıkarak, yerine yeni köprü yapımına başlayacağız. Yeni köprünün bir kolu Samsun Yolu-Kazım Karabekir bağlantısını, diğer kolu da Yeni Keçiören Bulvarı- Kazım Karabekir bağlantısını sağlayacak." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.