Van Erciş'te bulunan öğretmenlerden belediyeye teşekkür

Van Erciş'te göreve gelen Belediye Başkanı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş'te bulunan öğretmenevinin yolunu parke taşı döşeterek yeniletti. Bu durum Erciş'te bulunan öğretmenleri memnun etti.

Van Erciş'te bulunan öğretmenlerden belediyeye teşekkür
02 Kasım 2016 Çarşamba 14:57

Van'ın Erciş ilçesinde İçişleri Bakanlığı tarafından belediye başkanlığı görevine getirilen Mehmet Şirin Yaşar, yaptığı hizmetler ile vatandaşın memnuniyetini kazanıyor. PKK/KCK soruşturmaları kapsamında görevden alınan eski belediye başkanından sonra göreve gelen Yaşar, ilçedeki trafik çözümüne, kaldırımların düzenlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Erciş'te bulunan Erciş Öğretmenevinin yolu yeni belediye başkanının gelmesiyle yenilendi. Daha öncesinde çamurlu olan yol, parke taşı döşenerek yenilendi. Öğretmenlerin, öğretmenevine gittiklerinde çok zorlandıkları belirtilirken, Belediye Başkanlığı görevine getirilen Kaymakam, Mehmet Şirin Yaşar, öğretmenevinin yolunun yenilenmesinde büyük hassasiyet gösterdi. 

Öğretmenevinin yolu parke taşı ile yenilenirken, görme engelliler için de işaretler konuldu. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.