Trabzon ve Kocaeli'de memura izin!

Kar yağışı ülkenin çoğu yerinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Okulların ara yıl tatiline girmesinden sonra haberlerde kar tatili haberleri yer almamaya başladı. Ancak yaşanan olumsuz hava koşulları sonrasında Kocaeli ve Trabzon illerinden o memurlara kar tatili izni geldi.

Trabzon ve Kocaeli'de memura izin!
24 Ocak 2016 Pazar 21:50

Kar yağışı ülkenin çoğu yerinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Okulların ara yıl tatiline girmesinden sonra medyada kar tatili haberleri yer almamaya başladı. Ancak yaşanan olumsuz hava koşulları sonrasında Kocaeli ve Trabzon illerinden o memurlara kar tatili izni geldi.

Kocaeli'nde etkisini sürdüren kar yağışı sonrasında Kocaeli Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, kentte etkisini sürdüren yoğun kar yağışı sebebiyle, il genelinde kamuda çalışan engelli ve hamile personelin 25 Ocak 2016 Pazartesi günü idari izinli sayılacağı bildirildi. 

Diğer memur izni haberi Trabzon'dan geldi. Kentte etkisini yoğun olarak hissettiren kar yağışı sonrasında Trabzon Valiliği açıklamada bulundu. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, iki gündür devam eden kar yağışı sonrası valilik gereğince 25 Ocak 2016 Pazartesi günü kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin idari izinli olacağını duyurdu. 

Trabzon'da yoğun kar yağışı sonrası akşam oynanması gereken Trabzonspor - Beşiktaş maçı ileri bir tarihe ertelendi. Kar yağışının etkisini azaltmaması sonrasında Beşiktaş kulübü kafilesi Trabzon'dan ayrılamadı.


Etiketler; #kocaeli #Trabzon
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.