Suriyeli kadın 5 aylık hamile kumasını öldürdü

Suriyeli kadın 5 aylık hamile kumasını öldürdü. Suriyedeki savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeli Nesrin El Celem kumasını kıskançlık nedeni ile öldürdü.

Suriyeli kadın 5 aylık hamile kumasını öldürdü
04 Ocak 2016 Pazartesi 21:29

Olay önceki gece Mersin'in Erdemli İlçesi Kızkalesi Beldesi'nde meydana geldi. Suriye'deki savaştan kaçan 25 yaşındaki Ahmet Tahkikan ikinci eşi Gufran Karduş ile birlikte 1 yıl önce Kızkalesi'ne gelerek burada bir restorantta çalışmaya başladı. Tahkikan'ın ilk eşi Nesrin El Celem de Suriye'deki karkışıklık nedeniyle Türkiye'ye geldi ve eski kocasını arayarak nerede olduğunu sordu. Kendisi de Kızkalesi'ne gelen Nesrin El Celem eski eşine birlikte yaşamayı önerdi ancak olumsuz cevap alınca Mersin Merkez'e gelerek akrabaları ile kalmaya başladı.


Öldürülen Gufran Karduş

Ahmad Tahkikan'ın gece calıştığını öğrenen kadın bir plan yaparak gece saatlerinde eve gidip Gufran Karduş ile görüşmek istediğini söyledi. İddiaya göre eve giren Celem, 5 aylık hamile Karduş ile önce tartıştı ardından tartaklamaya başladı. Aldığı darbelerle yere yığılan kadının çığlığı üzerine komşular polis çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis genç kadını gözaltına aldı. Olay yerine gelen 112 ekipleri 5 aylık hamile kadının olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Gufran Karduş'un cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan Nesrin El Celem, suçunu itiraf ederek kumasını kıskançlık yüzünden öldürdüğünü söyledi. Celem, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü. Gufran Karduş'un cenazesi Suriye'ye götürüldü.

Kaynak: Habertürk

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.