Son Dakika! TÜPRAŞ Kocaeli rafinerisinde korkunç yangın ve işte Tüpraş'ın açıklaması

Kocaeli TÜPRAŞ rafinerinde bir arızadan dolayı yangın meydana geldi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Kocaeli Tüpraş konuyla ilgili açıklama yaptıç

Son Dakika! TÜPRAŞ Kocaeli rafinerisinde korkunç yangın ve işte Tüpraş'ın açıklaması
03 Şubat 2016 Çarşamba 16:20

Türkiye Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Tüpraş rafineride çıkan yangınla şok oldu. Civar bölgelerdeki yerleşim yerlerinden rafinerideki yangın alevler halinde görülürken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi. 

Tüpraş'tan yapılan yazılı açıklamada; "Bugün saat 15.15’de Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde ekipmanlarda oluşan arıza nedeni ile alevlenme meydana gelmiştir. Teknik emniyet ekiplerimiz olaya emniyetli bir şekilde müdahale etmektedir. Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilecektir" ifadelerine yer verildi.

Edinilen bilgiye göre çevredeki evler boşaltıldı, çalışanlar tahliye edildi ve tesis kapatıldı. 

Kocaeli Tüpraş'ta çıkan yangın akıllara 1997 yılında Kırıkkale Makine ve Kimya Endüstri Sanayi'nde çıkan o korkunç yangını getirdi.

TÜPRAŞ SÖZCÜSÜ: ÜRETİME ETKİSİ YOK

Reuters’a konuşan Tüpraş sözcüsü, “Tüpraş Kocaeli Rafinerisi’nde yangın çıktı, üretime etkisi yok. Ekipler yangını söndürmeye çalışıyor” dedi.

Tüpraş Kocaeli Rafinerisi'ndeki yangın ile ilgili gelişmeleri sizlerle anlık olarak paylaşacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.