Son dakika İstanbul Veznecilerde şüpheli paket alarmı

İstanbul Veznecilerde şipheli bomba paniği yaşanıyor. Veznecilerde yerde bulunan şüpheli paket büyük paniğe neden olursan bölge trafiğe kapatıldı. İstanbul Vezneciler şüpheli paket alarmı ile ilgili gelişmeler haberimizde

Son dakika İstanbul Veznecilerde şüpheli paket alarmı
20 Haziran 2016 Pazartesi 13:20

İstanbul Fatih İlçesinde bulunan Vezneciler'de şüpheli paket paniği yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde çevik kuvvet polisine yönelik bombalı saldırı sonrasında Veznecilerde yeninden bomba paniği yaşanıyor. Bombalı saldırının olduğu yere çok yakın bir mesafede şüpheli bir paket polisi alarma geçirdi. Şüpheli paketin bulunduğu alan trafiğe kapatılırken, uzman ekiplerin gelmesi bekleniyor.

İstanbul'da bomba paniği yaşanıyor. Son zamanlarda terör saldırılarının arttığı istanbulda şüpheli paketler polisi alarma geçirdi. Bugün Fatih Veznecilerde bulunan şüpheli paket sonrası yol trafığe kapatıldı. Diğer taraftan Haliç köprüsü üzerinde terkedilmiş bir motorsiklet paniğe neden oldu. Polis ekipleri motorsikletin bulunduğu şeridi trafiğe kapadı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.