Şırnak ve Rize'de eğitime kar engeli

Şırnak'ta ve Rize'nin iki ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı.

Şırnak ve Rize'de eğitime kar engeli
04 Aralık 2015 Cuma 08:40

Şırnak'ta ve Rize'nin iki ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. 

Şırnak il genelinde devam eden yoğun kar yağışında eğitime bugün de ara verilmişti. Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, şehirde görülen yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 4 Aralık 2015 Cuma günü tatil olacağı bildirildi. Yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle merkez ve Kasrik ve Kumçatı beldeleri dışında kalan merkez ilçelere bağlı belde ve köylerde, eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.  

Rize'nin Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verileceği açıklandı. Çamlıhemşin ve Hemşin kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle, ilk ve orta dereceli okulların 4 Aralık 2015 Cuma günü tatil olduğunu bildirdi.

Ayrıca ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, engelli, bebek emziren kadınlar ve kronik rahatsızlığa sahip personelin idari izinli sayılacağı ifade edildi. 




Etiketler; #Şırnak #Rize
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.