Şırnak'tan acı haber: 1 polis şehit

Şırnak'ın Dicle Mahallesi'nde yürütülen operasyonlarda, hendeklerin kapatılması çalışmasında PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonrasında 1 polis şehit oldu.

Şırnak'tan acı haber: 1 polis şehit
29 Mart 2016 Salı 21:18

Şırnak'ta 14 Mart'tan itibaren çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması için yürütülen Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifçi operasyonu devam ediyor. Operasyonların yoğun olduğu Dicle Mahallesi'nde terör örgütü PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile açtığı ateş sonrasında 1 polis ağır yaralandı. Hemen Şırnak Devlet hastanesine kaldırılan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit düştü.

Güvenlik Güçleri kanas silahı ile bir polis memurunu şehit eden hain teröristleri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Milletimiz başı sağolsun.