Şehit Ömer Halisdemir'in kabri ziyaretçi akınına uğruyor

15 Temmuz Kanlı darbe girişiminin engellemesinde hayati rol oynayan ve bu yolda şehit olan Türkiye'nin minnet duyduğu şehit Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'de bulunan mezarını 100 bin kişi ziyaret etti.

Şehit Ömer Halisdemir'in kabri ziyaretçi akınına uğruyor
13 Ağustos 2016 Cumartesi 12:33

Fettullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirmeye çalıştığı kanlı darbe girişiminin engellenmesinde hayati rol oynayan Ömer Halisdemir'in mezarı hergün binlerce kişi tarafından ziyaret edilip dualar ediliyor. Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmeye çalışan FETÖ'ü darbeci general Semih Terzi'yi alnından vuran ve daha sonra girdiği çatışmada kahramanca şehit olan Ömer Halisdemir, Türkiye'nin gönlünde taht kurdu. Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan mezarına binlerce kişi dualar etmek için ziyarette bulunuyor. 


Türkiye'nin dört bir yanından ziyarete gelen vatandaşlar, kahraman şehit Ömer Halisdemir'e dualar ediyor.  Şehit Ömer Halisdemir ile ilgili Türkiye genelinde kampanyalar düzenleniyor. Kahraman şehit Halisdemir'in isminin yaşatılması için, adı, okul, kütüphane, ormanlık alan ve meydanlara veriliyor. 

Ankara'da kızının okuduğu Etimesgut'ta bulunan Anadolu Lisesine Şehit Ömer Halisdemir'in ismi verildi. 


 


Etiketler; #Ömer Halisdemir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Nur içinde yat. Bu millet seninle gurur duyuyor.