Sedat Peker'den hediye!

Tüm Türkiye'nin içini acıtan olaya duyarsız kalmayan Sedat Peker, sözünde durdu.

Sedat Peker'den hediye!
28 Aralık 2015 Pazartesi 23:57

Tüm Türkiye'nin içini acıtan olaya duyarsız kalmayan Sedat Peker, sözünde durdu. 

Sedat Peker, Kayseri Melikgazi'de üvey anne şiddetine maruz kalan çocuklar için, ev sözü vermişti. Peker, çocuklar için 250 bin TL değerinde, 180 metrekarelik kaloriferli bir daire aldı ve dairenin tapusu çocukların babası Akif A.'ya teslim edildi.

Peker'in aileye bağışladığı evin badana ve boyasının tamamlandıktan sonra 50 Bin TL değerinde eşya alınacağı öğrenildi. Ayrıca, Peker’in üvey anne mağduru çocuklar için bir minibüs oyuncak gönderdiği ve çocukların üniversiteye kadar olan eğitim masraflarını da üstlendiği öğrenildi.

Kayseri'de üvey anne şiddetine mağdur kalan çocukların görüntülerinin ortaya çıkmasının üzerine, görüntülerden etkilenen iş adamı Sedat Peker, geçen hafta çocuklara sahip çıkmış ve bir daire bağışlama sözü vermişti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.