Şanlıurfa'da çatışma. Üst düzey PKK'lı terörist öldürüldü

Şanlıurfa hilvan-siverek yolunda dur ihtarına uymayan bir araç ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada PKK'nın üst düzey yöneticisi olduğu belirtilen 1 terörist öldürüldü, 2 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da çatışma. Üst düzey PKK'lı terörist öldürüldü
10 Mayıs 2016 Salı 15:39

Şanlıurfa'nın Hilvan-Siverek karayolu üzerinde dur ihtarına uymayan ve polise ateş açan araç içerisindeki teröristlerle çatışma çıktı. Çıkan çatışmada PKK'nın üst düzey yöneticisi olduğu iddia edilen 1 terörist öldürülde, 2 kişi yaralandı.

Bomba yüklü araç ihbarı alan polis ekipleri Hilvan-Siverek yolunu trafiğe kapattı. Vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, havalimanı yolu üzerinde bulunan ve bombalı araç olduğu öne sürülen 72 EP ... plakalı bir araca dur ihtarı çekti. İçerisinde teröristlerin bulundu araç polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalama sırasında teröristlerin polise ateş etmesi ile çatışma çıktı. Çıkan çatışmada terör örgütü PKK,'nın üst düzey yöneticisi olduğu belirtilen bir terörist  öldürüldü, biri terörist 2 kişi yaralandı. Polis bölgede geniş güvenlik önlemi alırkeni bomba yüklü olduğu iddia edilen araç güvenli bir alana çekildi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.